Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Τα 10 πιο συνηθισμένα hobby στο Lolita Fashion



Hello Lovelies! Έχει περάσει καιρός από τη τελευταία μου ανάρτηση (η ζωή τρέχει με ξέφρενους ρυθμούς) όμως κατάφερα να βρω λίγο χρόνο (yay!) για να ασχοληθώ με το blog και να μαζέψω υλικό το οποίο θα ανεβαίνει συχνότερα πλέον :3 και θα έχει σχέση με traveling tips, διακόσμηση και diys που κάθε μια /ένας που ασχολείται με το Lolita Fashion πιθανόν να τα βρει χρήσιμα ^_^
Ας περάσουμε όμως στο θέμα μας που αυτή τη φορά είναι τα ενδιαφέροντα/hobby της Lolita :D Το θεώρησα ενδιαφέρον να ψάξω να βρω μερικές πληροφορίες πάνω στο θέμα καθώς πλέον θα έχω όοολο τον χρόνο στη διάθεσή μου για να ασχοληθώ με κάποια από αυτά και να ανακαλύψω νέα ^^ So, lets go!

      1.       Arts and Crafts
Εδώ μπορούμε να πούμε ότι είναι όλα αυτά τα υπέροχα χειροποίητα αξεσουάρ/ πραγματάκια που συμπληρώνουν εξαίσια το coord μας (bows, wrist cuffs κλπ)
Το tutorial
      2.       Ράψιμο
Χειροποίητα JSK, OP, blouses και άλλα garments που οι πιο ταλαντούχες από εμάς μπορούν να ράψουν μόνες τους
Το tutorial
      3.       Hair and Make up
Ας μη ξεχνάμε και αυτές που έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται με ένα απλό κτένισμα και σωστό βάψιμο
      4.       Συγγραφή / Διάβασμα
Ποια από εμάς δεν απολαμβάνει ένα καλό βιβλίο? Και μερικές καταφέρνουν να το γράψουν κιόλας!
      5.       Συλλογή από τσάι και teacups
Κάθε μια που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει μια καλή συλλογή από τσάι. Άλλωστε είναι το καύσιμο μας!
      6.       Κλασσική μουσική
O ήχος της είναι συνυφασμένος με την μόδα. Και αλήθεια ποια καλύτερη συνοδεία από αυτή στο διάβασμα και στα tea party? Bonus points αν μπορούμε να παίξουμε και κάποιο όργανο!
      7.       Κούκλες
Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που έχουν συλλογές από κούκλες είτε BJD είτε οι μεγάλες πορσελάνινες είτε άλλης μορφής που κοσμούν το δωμάτιο τους.
      8.       Ζαχαροπλαστική
Πέρα από το τσάι, το άλλο καύσιμό μας είναι η ζάχαρη σε μορφή cupcake!!
      9.       Επισκέψεις σε μουσεία/ εκθέσεις ζωγραφικής/ θέατρο
Λατρεύουμε την τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της
      10.   Ταξίδια
Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να πηγαίνουμε σε μέρη που μας εμπνέουν και ταιριάζουν στην αισθητική μας – και αν μπορούμε να το συνδυάσουμε με κάποιο tea party, τότε ακόμα καλύτερα!!

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα hobby που μπορεί να συναντήσει κανείς στο fashion. Εσείς έχετε κάποιο άλλο που δεν το έχω συμπεριλάβει εδώ, έχετε κάποιο από αυτά ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο?
ΥΓ: Το ότι αυτά είναι τα συνηθέστερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ακολουθήσουμε κατά γράμμα και να περιοριστούμε μόνο σε αυτά, αλλά αν θα θέλαμε να προσαρμόσουμε μερικά από αυτά στη ζωή μας <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου